Se închide Pasajul Unirea pentru expertizare după ce o mașină a luat foc

Se închide Pasajul Unirea pentru expertizare după ce o mașină a luat foc

Circulaţia în Pasajul Unirii din Capitală va fi restricţionată luni, pe sensul de mers Universitate – Bd. Dimitrie Cantemir, în intervalul 14.00 - 16.00, când un expert tehnic judiciar se va afla în interiorul pasajului, pentru a efectua expertiza dispusă de instanţă, ca urmare a incidentului petrecut în data de 18 octombrie, când o maşină a luat foc în mers, la jumătatea tunelului rutier. În cadrul expertizei, specialiştii vor stabili măsurile şi lucrările necesare pentru remedierea distrugerilor cauzate de incendiu.


”Luni, 31 octombrie a.c., între orele 14:00 – 16:00, traficul rutier va fi restricţionat in Pasajul Unirii, pe sensul de mers Universitate – Bd. Dimitrie Cantemir. În acest interval, un expert tehnic judiciar se va afla în interiorul pasajului, pentru a efectua expertiza dispusă de instanţă, ca urmare a incidentului petrecut în data de 18 octombrie a.c., atunci când o maşină a luat foc în mers la jumătatea tunelului rutier”, anunţă Primăria Sectorului 4.

În cadrul expertizei, specialiştii vor stabili măsurile şi lucrările necesare pentru remedierea distrugerilor cauzate de incendiu şi, implicit, pentru readucerea Pasajului Unirii la starea iniţială de dinaintea incidentului din data de 18 octombrie.Totodată, în cadrul expertizei, se va face evaluarea tuturor pagubelor şi a costurilor lucrărilor de reparaţii.

 

În tot acest interval de timp, fluenţa traficului rutier din zonă va fi asigurată de către echipajele Brigăzii Rutiere.

Un incendiu a cuprins în 18 octombrie un autoturism, în Pasajul Unirii din Bucureşti, fiind degajări mari de fum. Pompierii au intervenit cu opt autospeciale de stingere şi cinci echipaje SMURD, circulaţia rutieră în pasaj fiind oprită. Pompierii afirmau atunci că în pasaj şi pe rampele de acces erau aproximativ o sută de autoturisme, iar 20 de persoane au fost evacuate de salvatori.


TRANSPORTATORI ÎN CONSTRUCȚII E06


HOLLEMAN AGABARITIC

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.