Primarului Sectorului 6: "Mă înjură tiriștii că nu vor mai parca pe Bulevardul Timișoara!" Recomandat

Primarului Sectorului 6: "Mă înjură tiriștii că nu vor mai parca pe Bulevardul Timișoara!"

Primarului Sectorului 6, Ciprian Ciucu, își manifestă în continuare atitudinea intransigentă în legătură cu parcarea camioanelor pe Bulevardul Timișoara din București.

"Apropo de postarea anterioară... mă înjură tiriștii ca nu vor mai parca pe Bulevardul Timișoara pe străzile adiacente, gratis, în timp ce parcarea vămii este goală. Și îmi cer mie sa le fac parcare pentru tiruri, eventual tot gratis. Eu voi civiliza zona. Altfel, vămile nu au ce cauta în mediul urban.
Unii au înțeles ca închid eu vama. Nimic mai fals. Eu nu pot închide o vamă. Eu pot aplica legea. Desi vama are o curte mare, ea stă goală pentru ca șoferii stau pe stradă pentru a nu plăti parcarea.
Alții îmi spun sa le găsesc eu parcare pentru tiruri. Primăriile de sector nu au în atribuții vămi. M. Finanțelor gestionează vămile și diferiți operatori privați. Din punctul meu de vedere, vama poate rămâne (deși nu au ce cauta vămile in orașe) șoferii să respecte programările și sa plătească parcarea în curtea vămii, nu să mai lase tirurile pe stradă.
Ce nu înțeleg șoferii care ma înjură este ca eu le fac un bine. Cei de la Vama și operatorii cu care lucrează, și la presiunea lor, le vor găsi spatii civilizate in afara orașului, poate pe A0. Oricum conditiile sunt infecte aici. Într-atât de infecte ca șoferii își fac nevoile pe stradă si nu la WC-ul vămii. Si e vor ca eu, primar de Sector sa le ofer condiții. Sa le ofere condiții cei care îi taxează.
Știți bine că am dreptate si că locuitorii Sectorului 6 îmi cer sa civilizez orașul si sunt cu mine.", a scris Ciucu pe o rețea de socializare.

Primarul Sectorului 6 Ciprian Ciucu a anunțat vineri, 14 mai 2023, că autocamioanele nu vor mai putea să parcheze pe Bulevardul Timișoara din București.

„După doi ani de discuții și formale și informale cu diferite autorități ale statului, în care am așteptat să mute vama din Sectorul 6, pentru că o vamă nu are ce căuta în oraș, mi-a ajuns!

Nu mută vama, bine, dar tirurile acolo nu vor mai parca! Este un bulevard circulat de pe care au dispărut în ultimii 10 ani semnele cu oprirea interzisă.

Am dispus ADPDU Sector 6 să le remonteze și Poliției Locale să amendeze transportatorii care confundă #Sectorul6 cu o parcare de tiruri.

Anul trecut am luat Prelungirea Timișoara de la PMB pentru a o administra noi, Primăria Sectorului 6. Am dispus realizarea unui studiu de fezabilitate pentru a o reface cu trotuare, piste de biciclete, tramvai și tramă stradală.

Când va fi gata? Posibil anul viitor, in funcție de buget, cel mai târziu în primăvara anului 2025. A durat destul de mult până am luat-o de la PMB. Aici Compania de Drumuri va face primul radial, peste centura București. Ideea este să fie gata cam în același timp. Mă ocup.

Până atunci, adio tiruri, urmează mici reparații, plombări și curățenie!

Stimați soferi, aveți vamă și la Ciorogârla, înainte să intrați în București!”, a scris Ciucu.


SCHMITZ CARGOBULL S.KOE IN ROMANIA


ETC IVECO GALATI

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.