Poliția a identificat un șofer de camion care a lovit intenționat o mașină Recomandat

Poliția a identificat un șofer de camion  care a lovit intenționat o mașină

Garda Civilă însăși descrie manevra ca fiind "vădit nesăbuită, cu omiterea celei mai elementare diligențe și cu un dispreț total față de regulile de bază ale drumului".

Șoferul unui camion a fost identificat de Garda Civilă, după 6 luni, ca fiind presupusul autor a trei infracțiuni pentru că a tamponat intenționat un alt vehicul în timp ce se aflau pe autostrada A-30, în apropiere de cartierul Pacheco din El Jimenado. Această acțiune s-a soldat cu coliziunea intenționată cu vehiculul din față și cu fuga șoferului camionului din zona accidentului.

Incidentul a avut loc pe 21 august, când camionul, un autocamion greu, a început să depășească mașina, dar a abandonat manevra. Când nu a reușit să depășească mașina din față, a revenit pe banda din dreapta, în spatele acesteia, și, câteva momente mai târziu, a accelerat camionul până când acesta a intrat în mod deliberat în coliziune cu mașina. Această manevră a făcut ca șoferul autoturismului să piardă controlul vehiculului său, să părăsească șoseaua și să intre în coliziune cu bariera metalică de siguranță. După ce a provocat accidentul, șoferul camionului a părăsit locul faptei fără a ajuta eventualele victime ale incidentului.

Garda Civilă însăși descrie manevra ca fiind "vădit imprudentă, cu omiterea celei mai elementare diligențe și cu un dispreț total față de regulile de bază ale drumului" și subliniază că șoferul camionului a pus în pericol viața persoanei care conducea autoturismul și a celorlalți utilizatori care circulau pe autostradă în acel moment.

Plângere și identificare

Ancheta privind incidentul a început atunci când postul Guardia Civil din Boadilla del Monte (Madrid) a informat Detașamentul de circulație din Cartagena cu privire la plângerea privind accidentul. Reclamantul a predat câteva înregistrări făcute din vehiculul său, un autoturism, care arătau secvența în care camionul l-a lovit intenționat.


Starea- George Nita


IVECO LANSARE BARCELONA

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.