Olt. Un șofer de camion, vinovat de moartea unui om Recomandat

Olt. Un șofer de camion, vinovat de moartea unui om

Un bărbat, în vârstă de 42 ani, a murit într-un accident rutier cu un camion petrecut luni, 17 octombrie 2022, în municipiul Slatina din județul Olt.

Un autotrailer și un autoturism s-au ciocnit.

Șoferul decedat conducea un autoturism care a intrat în coliziune cu un camion cu semiremorcă, pe strada Ionașcu din municipiul Slatina.

Conform primelor date, șoferul autotrailerului nu ar fi acordat prioritate de trecere la schimbarea direcției de mers, ciocnindu-se cu autoturismul condus de șoferul de 42 ani, care, și acesta, ar fi circulat cu viteză (acest lucru va fi stabilit în cadrul expertizelor).

În urma impactului, autoturismul s-a răsturnat, șoferul fiind grav rănit.

Acesta a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, cu politraumatisme, ulterior intrând în stop cardio-respirator. Medicii nu l-au mai putut readuce la viață.

O altă persoană, o femeie care aștepta un microbuz în stația de vizavi de sediul Agenției Județene pentru Protecția Mediului, a fost de asemenea rănită, fiind acroșată de autotrailerul care a ajuns, în urma impactului, în stația de microbuz.

Femeia a suferit răni care nu îi pun viața în pericol.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate două autovehicule, respectiv o autoutilitară condusă de un bărbat, în vârstă de 57 de ani, din comuna Oboga, județul Olt și un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din comuna Strejești, județul Olt.

În urma evenimentului a rezultat decesul conducătorului autoturismului și rănirea unei persoane care a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Conducătorul autoutilitarei implicat în eveniment a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Claudia Radu.

Polițiștii fac în continuare cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

În cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, a mai transmis reprezentantul IPJ Olt.


TRANSPORTATORI ÎN CONSTRUCȚII E06


HOLLEMAN AGABARITIC

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.