Hoți de motorină din camioane, arestați

Hoți de motorină din camioane, arestați

 

În data de 6 martie, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Câineni au reținut pentru 24 de ore, doi bărbați, din județul Argeș, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Făptașii, doi bărbați de 22 și, respectiv 25 de ani, din localitatea Bogați, județul Argeș, ar fi sustras în nopțile de 6/7 noiembrie 2023 și respectiv 22/23 ianuarie 2024, aproximativ 660 de litri de motorină din rezervoarele autocamioanelor staționate pe timpul nopții în parcările din localitatea Câineni.


În urma perchezițiilor domiciliare, polițiștii au reținut bunuri și o mașină.
Pe numele celor doi a fost dispusă măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, urmând ca în cursul zilei de 7 martie, aceștia să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi, în vederea luării unei măsuri legale.

Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activități infracționale a celor doi bărbați, în cadrul unui dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Activitatea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Posturilor de Poliție Racovița, Perișani și Titești, împreună cu cei de la Poliția orașului Brezoi și luptători din cadrul Serviciilor pentru Acțiuni Speciale Vâlcea și Argeș.


STAREA TRANSPORTURILOR - CONSTANTIN ISAC


bratu swinger

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.