Grav accident cu un camion. A intervenit elicopterul SMURD

Grav accident cu un camion. A intervenit elicopterul SMURD

Un accident teribil a avut loc astăzi, pe DN6, în județul Caraș Severin, între un TIR, un microbuz și un autoturism. Cinci persoane primesc îngrijiri medicale.

Un accident în care au fost implicate un TIR, un microbuz și un autoturism a avut loc astăzi, pe DN 6, pe raza localității Bucoșnița, a anunțat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Caraș Severin. Cinci victime, dintre care trei copii, primesc îngrijiri medicale.

"Accident rutier pe DN 6, pe raza localității Bucoșnița, în care au fost implicate un autotren, un microbuz și un autoturism, fără persoane încarcerate. La fața locului intervine Detașamentul de Pompieri Caransebeș cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD și o autospecială de transport victime multiple.

De asemenea au fost direcționate la caz două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean și un elicopter SMURD", potrivit ISU Caraș Severin.

În accident au fost implicate nouă persoane, dintre care cinci persoane doi adulți și trei minori primesc îngrijiri medicale de la echipajele SAJ și SMURD prezente la fața locului, potrivit Mediafax.


CAMION FEST CEFIN 2023


VERSUS S03E01

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.