Duminică, 11 Februarie 2018 - TIRMagazin.ro

S-au vândut de patru ori mai multe RABLE în ianuarie

Numărul autoturismelor second hand înmatriculate în România, în prima lună din 2018, a fost de 39.261 de unităţi, de peste patru ori mai mare decât în perioada similară din 2017, când erau înregistrate doar 7.708 de unităţi, reiese din statistica Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV).

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

CAMIOANE transportate cu trenul în România. Veste rea: au făcut 400 km în 12 ore!

Sâmbată, 10 februarie Ministerul Transporturilor împreună cu CFR Marfa, CFR Infrastructura și CFR Călători, au pus în circulație un tren-probă de tip Ro-La, pe relația Terminal Curtici - Simeria - Petroșani - Craiova. Trenul încărcat cu 8 camioane a parcurs întreaga distanță în mai puțin de 12 ore și a reprezentat un prim pas pentru implementarea acestui proiect, cu beneficii importante atât pentru transportatorii rutieri cât și pentru mediu.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Registru Auto Român anunță că este pe PROFIT!

Registrul Auto Roman (RAR) estimeaza un profit net de 103,5 milioane lei in acest an, la venituri totale de 404,3 milioane lei, arata proiectul privind bugetul de venituri si cheltuieli, publicat in dezbatere pe site-ul Ministerului Transporturilor si citat de news.ro. Institutia si-a planificat totodata cheltuieli cu investitiile in suma de 63,8 milioane lei.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Atenție ȘOFERI! Cod de VREME EXTREMĂ în BULGARIA

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Republica Bulgaria ca, in conformitate cu datele transmise de Institutul de Meteorologie si Hidrologie bulgar, in perioada 11-12 februarie 2018, 22 de regiuni vor fi afectate de precipitatii sub forma de ninsoare si ploaie, insotite de vant puternic.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Avion cu 70 de pasageri, PRĂBUȘIT

Un avion de linie rus, la bordul caruia se aflau 71 de persoane, s-a prabusit duminica in apropiere de Moscova, la scurt timp dupa decolarea de pe aeroportul Domodedovo din capitala rusa, au anuntat agentiile de presa ruse, citate de AFP si Reuters.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.