Duminică, 18 Februarie 2018 - TIRMagazin.ro

Când vom avea transport public GRATUIT în București

Vestea că Germania va experimenta cu transportul public gratuit pentru a reduce poluarea în marile oraşe s-a propagat cu repeziciune în toată Europa şi continuă să facă furori chiar şi după ce guvernul de la Berlin a explicat clar că transportul în comun gratuit este doar o idee şi că nu există planuri concrete.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

FABULOS. Metroul din Drumul Taberei nu va fi gata în 2020. Are 6 ani întârziere

Magistrala 6, unul dintre cele mai mari proiecte de infrastructură anun­ţate, ce implică realizarea unei linii de metrou care să lege Capitala de aeroportul Henri Coandă (Otopeni) nu are toată documentaţia depusă şi riscă să nu fie finalizată până în 2020, anul în care autorităţile şi-au asumat inau­gurarea acestei linii, potrivit declara­ţiilor făcute de premierul Viorica Dăncilă.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Armata CNAIR a ieșit la luptă cu zăpada

Drumarii au intervenit, în ultimele ore, cu 845 de utilaje de deszăpezire şi cu aproape 3.000 de tone de material antiderapant. Ninge în 19 judeţe din ţară şi se continuă acţiunile de curăţare a şoselelor, anunţă Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Atenție. Cum circulați regulamentar pe timp de iarnă

Centrul Infotrafic anunţă că, duminică, traficul se desfăşoară în condiţii de iarnă pe mai multe artere rutiere, mai exact pe cele din jumătatea de nord a ţării, unde ninge slab în majoritatea zonelor şi mai puternic pe alocuri. Momentan nu există blocaje din cauza condiţiilor meteorologice. La rândul lor, meteorologii precizează că în următoarele ore vremea va fi închisă şi se vor semnala precipitaţii, în special sub formă de ninsoare.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.