Luni, 19 Februarie 2018 - TIRMagazin.ro

Încă o AUTOSTRADĂ scoasă la LICITAȚIE

S-a incheiat perioada de depunere în SEAP a ofertelor pentru contractele destinate proiectării și execuției celor trei loturi ale secțiunii de autostradă Suplacu de Barcău Borș, parte a autostrazii Brașov-Tg.Mureș-Cluj-Oradea (autostrada Transilvania). Secțiunea 3 C, are o lungime de aproximativ 60 de km (km 4+200 si km 64+450) și este este împărțită în trei loturi (subsecțiuni).

Citeşte mai departe ...

Primăria cumpără autobuze TURCEȘTI pentru București

Primaria Capitalei a anuntat castigatorul licitatiei pentru furnizarea celor 400 de autobuze noi: Asocierea OTOKAR EUROPE si OTOKAR OTOMOTIV, a anuntat luni primarul general al Capitalei, Gabriela Firea. Valoarea contractului este de circa 100 milioane euro. Urmeaza o perioada in care agentii economici pot contesta rezultatul licitatiei.

OTOKAR EUROPE si OTOKAR OTOMOTIV sunt companii turcesti care fac parte din conglomeratul de firme Koc Holding, cel mai mare conglomerat industrial din Turcia. Koc Holding detine si producatorul de electrocasnice Arctic Gaesti. Fabrica unde sunt produsele autobuzele OTOKAR este amplasata in orasul Sakarya.

 

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.