Miercuri, 03 Ianuarie 2018 - TIRMagazin.ro

Țara unde jumătate din mașini NU merg nici cu motorină, nici cu benzină

In 2017 ponderea vanzarilor de masini electrice si hibride a fost in Norvegia de 52% din totalul masinilor noi vandute, scrie Reuters. Norvegia este in fata tuturor tarilor in ceea ce priveste ponderea masinilor electrice in parcul auto total, iar asta se datoreaza si faptului ca exista subventii generoase, insa si alti factori au contat. Norvegia este tara europeana cu cele mai mari vanzari de masini pur electrice, urmata de Franta, Germania, Marea Britanie si Olanda.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Primul Tren de Mare Viteză MUSULMAN

In Arabia Saudita se construieste de cativa ani prima linie de mare viteza, intre orasele istorice Mecca si Medina, iar acum un tren inaugural a parcurs cei 450 km in doua ore si 52 de minute. Lucrarile au costat aproape 7 miliarde de euro si au fost certuri legate de licitatii, dar si probleme legate de construirea liniei in desert. Serviciile comerciale vor incepe la jumatatea lui martie si trenurile care depasesc 300 km/h in unele portiuni sunt Talgo 350 produse de spanioli si celebre pentru serviciile AVE din Spania, scrie Railway Gazette.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Revoluția în infrastructura Bucureștiului, varianta 2018

In 2018 vor demara mai multe proiecte noi de infrastructura printre care extindere si supralargire Ghencea- Domnesti, Pasaj Doamna Ghica cu Colentina, Pasaj Petricani -Bucuresti Nord, Pasaj Andronache - CF Bucuresti Constanta, Pasaj spre cartierul Henry Coanda, largire si reabilitare Pod CF Constanta, a anuntat miercuri, primarul general Gabriela Firea. Aceasta declarat ca vor continua si proiectele deja incepute: Pasaul Ciurel, largire Fabrica de Glucoza, park&ride Cora Pantelimon, Pasaj Nicolae Grigorescu- Splai Dudescu.

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.