Marți, 23 Ianuarie 2018 - TIRMagazin.ro

Când va ajunge un euro la cinci lei

Deprecierea leului, consemnată în ultimele zile, are loc pe fondul dezechilibrelor din economie şi din viaţa politică, iar dacă acestea vor persista euro ar putea ajunge la 4,75 lei, a declarat marţi pentru MEDIAFAX analistul economic Dragoş Cabat.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

CONFERINȚA „ESTUL ȘI VESTUL ÎN TRANSPORTURI”

A opta ediţie a Galei Premiilor Revistei TIR a avut loc, vineri, 7 decembrie 2017, ora 15.00, la Teatrul de Comedie Bucureşti, sala Radu Beligan, situată în Centrul Vechi al Capitalei. Evenimentul, dedicat în exclusivitate transportatorilor, a adus în sală peste 400 de invitați. Prima parte a evenimentului a fost dedicat conferinței “Estul și vestul în transporturi” și a beneficiat de expertiza a nouă vorbitori din domeniul transporturilor, logisticii dar și reprezentanți ai autorităților din domeniu.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Câți kilometri de drum s-au asfaltat în București

Anul trecut, Primaria Bucuresti prin Administratia Strazilor a asfaltat 85 de strazi si bulevarde (lucrari anuale de intretinere, astupare gropi), avand o lungime de 109 km. In ceea ce priveste strazile de pamant ramase in administrarea municipalitatii, anul acesta primarul general promite ca va asfalta 26 de strazi si intrari din cartierului Henri Coanda si alte 15 artere: 15 Drum Aries, Strada Avionului, Drum Cavnic, Drum Costesti, Drum Cristesti, Drumul Nisipoasa, Strada Carutei, Strada Cascioarelor, Strada Floare de Varf, Intrarea Galbenelelor, Strada Rachetei, Drum Bragadiru, Drum Craitelor, Drum Sanpaul, Drum la Chiajna.

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.