Cisternă cu combustibil, ridicată și remorcată în Ialomița Recomandat

Cisternă cu combustibil, ridicată și remorcată în Ialomița

Cisterna cu combustibil răsturnată marţi în afara părţii carosabile, în urma unui accident rutier produs la ieşire din municipiul Slobozia, a fost ridicată şi remorcată, iar în prezent circulaţia se desfăşoară alternativ pe un singur sens, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ialomiţa.

"Cisterna a fost ridicată şi remorcată. În acest moment se efectuează curăţarea şi sablarea carosabilului. Se circulă alternativ pe un singur sens", potrivit ISU Ialomiţa.

Detaşamentul de pompieri Slobozia a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă la un accident rutier, produs la ieşire din municipiul Slobozia (zona Combinatului), în care au fost implicate o cisternă încărcată cu combustibil şi un autoturism. În sprijinul acestora au acţionat şi două echipaje ale SAJ Ialomiţa.

În urma impactului, cisterna s-a răsturnat în afara părţii carosabile şi au existat scurgeri de combustibil, pompierii asigurând perimetrul pe o suprafaţă de aproximativ 50 de metri pătraţi.

Potrivit informaţiilor furnizate de şofer, cisterna era încărcată cu aproximativ 31 de metri cubi de motorină.

În accident sunt implicate trei persoane, conştiente, cooperante şi neîncarcerate.


STAREA TRANSPORTURILOR - CONSTANTIN ISAC


CAMION FEST OCTOMBRIE 2022

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.