Cine este tânărul decedat în maşina ajunsă sub camion? Recomandat

Cine este tânărul decedat în maşina ajunsă sub camion?

Un tânăr a sfârşit într-un groaznic accident rutier petrecut pe un drum naţional, autoturismul condus de el ajungând sub cabina unui TIR. Mai avea 30 de kilometri până în oraşul natal, Târgu Neamţ.

Victima nedoritului eveniment este Marius Cădere, de 27 de ani, cu domiciliul în Cluj Napoca, acolo unde absolvise Facultatea de Busines din cadrul Universităţii „Babes Bolyai”. Se pare că acesta se îndrepta, venind din municipiul ardelean, către oraşul unde copilărise, terminând aici cursurile Liceului „Ion Creangă“.

Tragedia s-a petrecut pe data de 12 ianuarie 2024, la ora 21.00, în localitatea Petru Vodă, din comuna Poiana Teiului, pe Drumul Naţional 15B, care face legătura între Moldova şi Ardeal. La un moment dat, tânărul aflat la volanul unui autoturism a efectuat o manevră riscantă, a ajuns pe contrasens, maşina intrând sub un TIR.

„Cu ajutorul echipamentelor specifice, pompierii au acţionat pentru scoaterea victimei din autoturism. Din păcate, victima prezenta leziuni incompatibile cu viaţa. În urma evenimentului rutier a fost afectat un stâlp de electricitate, iar la locul respectiv a fost solicitat şi un echipaj de la Delgaz Grid pentru remedierea defecţiunilor“, a comunicat ISU.

 Imagini AICI



STEFAN BANICA JR


Starea- George Nita

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.