Cine e șoferița de camion care vrea să câștige 1.000.000 lei la un concurs TV în România?

Cine e șoferița de camion care vrea să câștige 1.000.000 lei la un concurs TV în România?

Un tâmplar, o șoferiță de TIR și un pensionar, printre cei care vor da testul suprem în cel mai amplu experiment social televizat, „Insula de 1 milion”. Iată cine sunt 10 dintre cei 50 de concurenți ai show-ului care va începe în curând la Kanal D.

„Insula de 1 milion”, cel mai amplu experiment social televizat, prezentat de Cosmin Cernat, se pregătește să uimească publicul din România, la Kanal D. În curând, telespectatorii vor intra în atmosfera extraordinară a competiției, odată cu cei 50 de concurenți care vor lupta, individual, pentru cea mai mare miză pusă la bătaie de o televiziune din România – 1.000.000 de lei.

Concurenții au ajuns deja în Republica Dominicană, locul paradiziac unde, în curând, cu toții vor trece printr-o serie de încercări ce le vor testa abilitățile sociale și reziliența, dar pentru toți dorul de acasă și izolarea vor fi cele mai dure provocări.

Au lăsat în urmă familiile, prietenii, confortul cu care erau obișnuiți. Îi așteaptă capriciile naturii, izolarea totală de orice urmă de civilizație, lipsa regulilor sociale. Adaptarea la noile condiții vitrege, stabilirea alianțelor, asigurarea unui minimum de confort le vor da serioase bătăi de cap celor 50 de competitori. Cine sunt 10 dintre cei 50 de concurenți de la „Insula de 1 milion” Dezvăluim în cele ce urmează cine sunt 10 dintre cei 50 de concurenți aflați în Republica Dominicană, 10 dintre cei 50 de curajoși care au ales să plece într-o aventură unică, pe insula de 1 milion.

O concurentă, Georgiana Moisa are 28 de ani și lucrează ca șofer de TIR. S-a înscris la „Insula de 1 milion” pentru a-și depăși limitele și pentru a se bucura de o experiență nouă. S-a născut în Arad, însă de peste șapte ani trăiește în Germania. Lucrează de la 14 ani, iar de când este șofer de TIR, pe lângă orele de condus ajută și la încărcarea și descărcarea acestora la destinație, ceea ce, spune aceasta, o ajută să rămână în formă fizică. Nu o sperie nimic, iar cel mai mare vis al ei este acela de a-și deschide propria firmă de transport marfă.


STAREA TRANSPORTURILOR - CONSTANTIN ISAC


bratu swinger

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.