Camionul din care a căzut un buştean şi a străpuns o mașină transporta mai mult decât în acte Recomandat

Camionul din care a căzut un buştean şi a străpuns o mașină transporta mai mult decât în acte

Autotrenul care transporta lemn şi din care un buştean s-a desprins, marţi, străpungând parbrizul unui autoturism, pe DN 10, în judeţul Braşov, era încărcat cu aproape 10 metri cubi peste cantitatea trecută în acte.

Constatarea a fost făcută de către reprezentanţii Ocolului Silvic Teliu, pe care poliţiştii i-au solicitat să constate dacă lemnul trecut în acte corespunde cantităţii transportate, potrivit news.ro.

„În urma măsurătorilor corespunzătoare efectuate de către reprezentanţii Ocolului Silvic Teliu asupra mărfii transportate, s-a constatat faptul că nu erau emise documente specifice de provenienţă şi transport pentru întreaga cantitate de lemn aflată în mijlocul de transport, existând cantitatea de 9,42 metri cubi în plus faţă de cea înregistrată în aplicaţia în aplicaţia Sumal 2.0”, informează, marţi după-amiază, Poliţia judeţeană Braşov.

Pentru că transportul verificat nu îndeplinea condiţiile de legalitate, materialul lemnos suplimentar a fost confiscat şi predat în custodie unui reprezentant din cadrul ocolului silvic.

Poliţiştii l-au amendat contravenţional cu 4.000 de lei pe şoferul TIR-ului, în conformitate cu prevederile legii silvice. Sancţiunea se adaugă altor amenzi contravenţionale pe care acesta le-a primit în urma evenimentului rutier şi al căror cuantum depăşeşte 13.000 de lei.


VERSUS S03E01


CAMION FEST CEFIN 2023
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.