Camion cu lemne răsturnat pe carosabil, la ieșire din Focșani

Camion cu lemne răsturnat pe carosabil, la ieșire din Focșani

Traficul rutier a fost complet blocat pe DN2 E85, între Focșani și Garoafa, după ce un TIR cu material lemnos s-a răsturnat pe carosabil. La această oră, direcția de mers Focșani-Bacău​ este parțial deblocată.

Conform informațiilor transmise de IPJ Vrancea de la locul intervenției, două persoane au suferit leziuni. Unul dintre șoferi a fost preluat de un echipaj din cadrul SAJ Vrancea și transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean „Sf. Pantelimon” Focșani.

Știre inițială IPJ Vrancea - 3 iulie, ora 19.21: Polițiștii Serviciului Rutier intervin la ieșire din Focșani către Garoafa, unde un tir încărcat cu material lemnos s-a răsturnat pe partea carosabilă. Traficul este blocat total, două persoane suferind leziuni

Actualizare Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Vrancea - 3 iulie, ora 20.22: La ora 19:01, Dispeceratul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vrancea a primit o solicitare pentru a interveni în cazul unui accident rutier pe DN2-E 85 la ieșire din Focșani spre Garoafa.În accident au fost implicate un autoturism și un TIR încărcat cu lemne. La solicitare s-a deplasat un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vrancea care a identificat două victime conștiente.

O victimă, șofer, 45 ani, sex masculin cu traumatism minor de membru inferior care este monitorizat și refuză transportul la spital. A doua victimă, 54 ani, sex masculin, șofer, cu traumatism cranian deschis, a fost preluat monitorizat și transportat la Spitalul județean Focșani la Unitatea de Primiri Urgențe(UPU).


CAMION FEST CEFIN 2023


VERSUS S03E01

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.