Autostrada spre mare și Podul de la Brăila, închise de vremea rea Recomandat

Autostrada spre mare și Podul de la Brăila, închise de vremea rea

E urgie albă, în sud-estul României. Meteorologii au emis Cod Roșu de ninsori și viscol pentru 6 județe. Iar zăpada a blocat deja mai multe drumuri și trenuri. Nici pe Podul de la Brăila nu se circulă.

ACTUALIZARE 8.50 Circulația rutieră este închisă pe A2 între tronson kilometric 32 - 64, între localitățile Fundulea (CL) și Lehliu (CL), începând cu ora 08:15, a anunțat CNAIR.

ACTUALIZARE 10.15 Codul roşu de viscol puternic valabil pentru judeţul Constanţa a fost prelungit până duminică la ora 16, iar toate drumurile din judeţ au fost închise circulaţiei. De asemenea, 59 de localităţi nu au energie electrică. Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa au anunţat că locuitorii judeţului au primit un mesaj Ro-Alert. Ei au fost anunţaţi că toate drumurile naţionale, judeţene şi autostrăzile sunt închise. Oamenii au fost sfătuiţi să evite deplasările şi să stea la adăpost.  Conform unei ultime centralizări făcute de ISU Dobrogea, sunt înzăpezite în diferite zone 35 de autoturisme, patru microbuze, două autocare, o autocisternă, fiind vorba de 215 persoane care au nevoie de ajutor.

UPDATE - Mai multe drumuri naţionale din judeţul Buzău au fost închise preventiv pe perioada codului roşu de viscol. De asemenea, circulaţia pe podul suspendat de la Brăila a fost închisă pentru mai multe ore.

Conform DRDP Buzău, din cauza viscolului puternic şi a precipitaţiilor abundente, autorităţile au decis restricţii de circulaţie pe mai multe drumuri naţionale din judeţul Buzău.
Astfel, de la ora 6.30 a fost impusă restricţie de 3,5 tone pe DN 2, sectorul cuprins între Mărăcineni - Rm Sărat şi sectorul cuprins între Rm Sărat - limită cu judeţul Vrancea.

De la ora 6.45 DN 2 C, a fost închis circulaţiei rutiere, sectorul cuprins între Costeşti -limita cu judeţul Ialomiţa
De la ora 7.00, DN 22, a fost închis circulaţiei rutiere, sectorul cuprins intre Rm Sărat- Băile. De la aceeasi oră, s au impus restricţii şi pe DN 2 B, pe sectorul cuprins intre Buzău şi Vizitei.
Totodată, având în vedere avertizarea cod roşu emisă de ANM, din cauza vântului puternic şi a precipitaţiilor abundente, s-a luat decizia ca circulaţia rutieră pe podul suspendat de la Brăila să se închidă în intervalul orar 7.00-14.00, cu posibilitatea prelungirii, dacă situaţia o impune.


ASCET SERVICE FORD TRUCKS


CEFIN CAMION FEST

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.