VIDEO. Accident grav între două camioane și o mașină. O persoană a murit Recomandat

VIDEO. Accident grav între două camioane și o mașină. O persoană a murit

Un accident grav s-a produs în această dimineață în localitatea Ciocârlia. Două camioane și o mașină s-au ciocnit, iar în urma impactului, șoferul autoturismului a murit pe loc.

Patru echipaje operative din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni au intervenit pentru gestionarea unei situații de urgență, generată de producerea unui accident rutier, în care au fost implicate două camioane și un autoturism, în localitatea Ciocârlia.

La locul solicitării au fost alocate de urgență două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD.

În sprijinul acestora a acționat și un echipaj al SAJ Ialomița. În urma impactului au rezultat trei victime: două conștiente, cooperante și neîncarcerate și una inconștientă și încarcerată.
Persoana inconștientă, un bărbat cu vârsta de aproximativ 42 de ani, a fost extrasă dintre fiarele contorsionate ale autoturismului și deși au fost începute imediat manevrele de resuscitare, aceasta nu a răspuns, fiind declarat decesul.

Persoanele conștiente au fost evaluate de către echipajele medicale aflate la locul solicitării, ulterior nefiind necesar transportul acestora la unitatea spitalicească.



VERSUS S03E01


CAMION FEST CEFIN 2023
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.