Marți, 06 Iunie 2017 - TIRMagazin.ro

VIDEO ȘOCANT!!! ȘOFERII ROMÂNI DE TIR- VICTIMELE AGRESIUNII POLIȚIEI BELGIENE

Încălcând orice normă de bun simț și întreaga legislație a Uniunii Europene, autoritățile belgiene au ordonat poliției să îi atace pur și simplu pe șoferii români de camion care își făceau pauza săptămânală într-o parcare.

"Vă rog, dați mai departe, să vadă toată lumea cum suntem tratați pentru că muncim! Belgia! 
Parcare Belgia pentru pauza de 45 de ore. Suntem încercuiți de poliție. Amenzi usturătoare de mii de euro. Nu ne apară nimeni, muncim, nu furăm!", a scris Cornel, șoferul de TIR care a filmat cu telefonul mobil abuzurile autorităților belgiene.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

UNTRR condamnă acțiunile concertate ale autorităților belgiene împotriva camioanelor românești

Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România – UNTRR condamnă acțiunile autorităților belgiene din zona portuară Zeebrugge din data de 05.06.2017, când, în aceiași zi, au controlat sute de șoferi români care se odihneau în cabină conform reglementărilor europene în vigoare, aplicând amenzi substanțiale operatorilor de transport români și sechestrând camioane românești pe baza unei legi protecționiste adoptate de Belgia în 2014, prin care interzice șoferilor efectuarea odihnei săptămânale normale în cabina camionului, contrar prevederilor europene.

Citeşte mai departe ...

ȘOC. Miracolul DACIA în Germania

Vânzările de autoturisme noi în Germania au crescut cu 12,9% în mai, la 323.952 unităţi, în timp ce Dacia a raportat un avans de 49,2%, la 6,785 vehicule, arată datele Autorităţii Federale din domeniul Transporturilor (KBA).

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.