Duminică, 18 Iunie 2017 - TIRMagazin.ro

Ce localităţi va tranzita drumul expres Craiova-Piteşti şi cât va costa construirea acestuia

Documentaţia pentru proiectarea şi execuţia tronsoanelor 3 şi 4 ale drumului expres Craiova-Piteşti au fost înaintate vineri la Autoritatea Naţională pentru Achiziţii Publice - ANAP - spre validare.
La începutul săptămânii trecute, a fost transmisă la ANAP şi documentaţia pentru proiectarea şi execuţia primelor două tronsoane ale drumului expres Piteşti-Craiova, precizează CNAIR.

Citeşte mai departe ...

VW se așteaptă la o creștere a afacerii

Grupul auto german Volkswagen face progrese în eforturile sale destinate creşterii profitabilităţii la principala sa marcă şi pentru 2018 se aşteaptă la rezultate solide graţie mai multor noi modele, a declarat vineri directorul responsabil pentru marca Volkswagen, Herbert Diess, informează Reuters.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Taxă pe mașinile de vânzare pe trotuar

Slătinenii care îşi lasă autoturismele pe domeniul public al municipiului, cu afişul „de vânzare”, trebuie să achite o taxă zilnică Primăriei, în valoare de 56,25 lei. Taxarea celor care îşi pun maşinile de vânzare pe domeniul public, în parcări sau pe stradă, este o măsură care vine după modificarea unei hotărâri a Consiliului Local al Municipiului Slatina, referitoare la aprobarea Regulamentului privind ocuparea temporară a domeniului public şi privat în municipiul Slatina şi modalitatea de încasare a taxei pentru vehicul/autovehicule scoase la vânzare.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

PĂREREA DRUMARULUI: Rea-credinţă, rea-voinţă, autosuficienţă, laşitate, intoleranţă, ignoranţă, incompetenţă…

...şi lista atributelor care caracterizează politica şi politicienii români poate continua în acelaşi sens. Ar putea fi cuvinte grele, jignitoare sau goale, fără susţinere la adresa clasei politice, dacă deciziile politice legislative, economice, financiare, sociale ar determina o creştere susţinută a nivelului de dezvoltare a ţării.

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.