Logo
Imprimă această pagină

IVECO S-WAY A CÂȘTIGAT PRESTIGIOSUL PREMIU IF DESIGN 2020 Recomandat

IVECO S-WAY A CÂȘTIGAT PRESTIGIOSUL PREMIU IF DESIGN 2020

IVECO a câștigat prestigiosul iF DESIGN AWARD 2020 pentru camionul IVECO S-Way la categoria Automobile/Vehicule.

Recunoscută ca simbol al excelenței în design, competiția anuală de premiere este organizată de iF International Forum Design GmbH, una dintre cele mai vechi instituții independente de proiectare din lume.
S-Way IVECO a fost selectat de un juriul internațional format din 78 de experți independenți din 7.298 de propuneri depuse din 56 de țări. Criteriile de selecție au fost gradul de inovație și elaborare, avându-se în vedere unicitatea, execuția și modalitatea de realizare; funcționalitatea, inclusiv capacitatea de utilizare, ergonomia, siguranța; sentimentul estetic și emoțional, conceptul spațial; responsabilitatea corporativă în ceea ce privește eficiența producției, standardele de mediu și amprenta de carbon, responsabilitatea socială.
Thomas Hilse, președintele IVECO Brand, a declarat: „Este o onoare să primim un premiu atât de prestigios. Este o recunoaștere importantă din partea unui juriu independent că ne-am atins obiectivul de a pune clientul în centrul atenției. Este un vehicul care folosește designul și cele mai noi inovații în conectivitate și automatizare pentru a oferi clienților o soluție completă“.
Camionul S-Way de la IVECO este complet reproiectat în funcție de nevoile șoferului și ale proprietarului. Designul cabinei oferă șoferilor condiții de viață și de muncă de primă clasă, asigurându-le siguranța. De asemenea, oferă un pachet complet de caracteristici dezvoltate cu accent pe șofer. Mai mult, noul model vine cu un nivel extins de conectivitate, prin care operatorii de logistică pot să asigure flotelor lor un nivel înalt de funcționare, eficiență și productivitate .
S-Way IVECO a fost proiectat pentru a comunica putere, dinamism și echilibru, rafinament estetic și de calitate
IVECO S-Way beneficiază de întreg ADN-ul unui camion IVECO: logo-ul care domină grila foarte detaliată și care o personalizează, iar suprafețele se află într-o proporționalitate echilibrată tipic designului italian.
Acoperișul superior, conceput pentru a maximiza spațiul de locuit interior, contribuie la impresia de putere frontală, conferind rezistență și stabilitate.
Designul exterior este conceput pentru a oferi aerodinamism. IVECO S-Way a fost dezvoltat și ca spațiu de locuit și de lucru de clasa I. Poziția podelei cabinei este optimizată pentru a atinge un echilibru perfect între o accesibilitate ușoară (sunt necesari doar 3 pași pentru a intra) și deplasarea în interior. Spațiul de locuit este, de asemenea, maximizat datorită noului profil de acoperiș, dimensionat pentru a permite o mișcare ușoară în cabină și în poziția ridicat.

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.