VIDEO EXCLUSIV: Noul Centru Iveco Truck Services din Vințu de Jos Recomandat

VIDEO EXCLUSIV: Noul Centru Iveco Truck Services din Vințu de Jos

Inaugurarea noului Centru Iveco Truck Services de vânzări și service din Vințu de Jos, județul Alba, a avut loc joi, 20 iulie 2017.

Panglica a fost tăiată de Vincenzo Nicolò, Business Director IVECO și de Iulian Costea, Director General IVECO Truck Services, împreună cu Ion Iosif Josan, Primar al localității Vințu de Jos, deschizând astfel oficial Centrul.
Cu o suprafață construită de peste 2.000 metri pătrați, care adăpostește birourile comerciale și un service pentru asistența vehiculelor, și cu o parcare anexă de 3.000 metri pătrați, Centrul de vânzări și service este situat strategic în teritoriu.
Centrul din Vințu de Jos va fi punct de referință pentru vehiculele noi și rulate Iveco de pe tot teritoriul țării și va gestiona numeroase activități, printre care consultanță comercială și financiară oferită clienților, inspecție tehnică a vehiculelor, asistență tehnică, vânzare de piese de schimb. Asistenţa în cazul necesităţii de servisare este acordată de către o echipă de tehnicieni IVECO bine instruiţi şi cu o vastă experienţă, folosind cele mai avansate instrumente de diagnosticare.
Prin activitățile noului centru, Iveco își susține obiectivul lărgirii ofertei către clienții proprii, prin intermediul celor mai bune vehicule și servicii destinate clienților finali.
Această inaugurare a fost, de asemenea, o oportunitate de a confirma rolul strategic jucat de România în cadrul Iveco și în ceea ce privește sectorul de vehicule comerciale. IVECO operează în această țară de peste 20 de ani și este prezent în teritoriu cu 18 puncte de vânzare și 27 puncte de service, gestionate direct sau prin antreprenori locali.
Vincenzo Nicolò, IVECO Business Director în România, a comentat: “Ambiția noastră este să oferim cea mai bună asistență clienților împreună cu o excelentă acoperire teritorială. Împreună cu dealerul nostru de proprietate IVECO Truck Services și partenerii noștri de business avem ca țel crearea unei rețele specializate de vânzări și service în România. Acest nou sediu va îmbunătăți serviciile oferite clienților noștri”.

Despre Iveco
IVECO este o marcă a CNH Industrial NV, lider mondial în bunuri de capital, companie listată la Bursa din New York (NYSE: CNHI) şi la Bursa italiană (MI: CNHI). Iveco proiectează, produce şi comercializează o gamă variată de vehicule comerciale din gama uşoară, medie şi grea, vehicule comerciale off-road, autobuze urbane şi interurbane, autocare şi vehicule pentru aplicaţii speciale, cum sunt cele pentru incendii, destinate apărării cât şi protecţiei civile. Gama largă de produse ale mărcii cuprinde Daily, un vehicul care acoperă segmentul 3–7,2 tone masă maximă autorizată, Eurocargo de la 6–19 tone, Trakker (destinat misiunilor off-road) și Stralis, ambele peste 16 tone. În plus, marca IVECO Astra produce camioane off-road și vehicule speciale.
IVECO are circa 21.000 angajaţi la nivel global. Deţine fabrici în 7 ţări din Europa, Asia, Africa, Oceania şi America Latină, unde produce vehicule cu cele mai avansate tehnologii. 4.200 de birouri de vânzări şi service din peste 160 de ţări asigură suport tehnic oriunde s-ar afla vehiculul Iveco.

Iveco Truck Services
IVECO Truck Services este primul dealer de proprietate IVECO din estul Europei şi singurul dealer de proprietate din România şi a luat naştere din dorinţa IVECO de a se adapta unei pieţe concurenţiale, unde nevoile şi exigenţele clienţilor se diversifică în fiecare zi.
IVECO Truck Services oferă clienţilor săi un întreg portofoliu de vehicule comerciale IVECO, Iveco Bus şi Astra, vehicule rulate prin OK Trucks şi un sistem de servicii integrate pre şi post-vânzare, răspunzând astfel celor mai exigente cerinţe. Gama de produse este completată de activităţile cu vehicule uzate şi vânzare de piese de schimb.
Ca singur dealer de proprietate IVECO din România, misiunea companiei este să devină lider în segmentul său de piaţă şi să se transforme în prima opţiune de achiziţie a clienţilor de vehicule comerciale.
Viziunea firmei este să aducă în piaţa din România experienţa grupului la nivel mondial în materie de invovaţie, tehnologii regenerabile şi performanţă şi să ofere clienţilor săi servicii la standarde internaţionale, adaptate necesităţilor lor specifice.

Valorile Iveco:
Determinare. Pentru clienţii lor își doresc să fie cei mai buni. De aceea, în mod constant, încearcă să își îmbunătăţească serviciile şi produsele pe care le oferă.
Încredere. Prin corectitudine, specialiștii companiei reuşesc să își respecte angajamentele luate şi nu își asume obiective pe care nu le pot realiza fiind astfel un partener de încredere pentru clienţi.
Performanţă. Cei de la Iveco sunt convinși că performanţa produselor şi serviciilor lor înseamnă, în primul rând, să-i ofere clientului un instrument prin care susţin creşterea afacerii sale.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.