VIDEO: CARAVANA SCANIA WILD WEST 2017 Recomandat

VIDEO: CARAVANA SCANIA WILD WEST 2017

“Cucerește Vestul Sălbatic într-o aventură palpitantă”-acesta a fost sloganul campaniei de promovare a noii generații Scania în România.

 

Atmosfera filmelor Western a fost dată la eveniment de o serie de statui caricaturale cu cowboy și indieni în mărime naturală, mici cactuși din ghips colorat și diverse elemente ale unui „saloon” din timpul goanei după aur.

Atmosfera a fost întregită de nenumăratele feluri de mâncare din bucătăria americană, stropite puternic cu bere.

Pentru „vânătorii de recompense”, Scania a pregătit un traseu care a fost recompensat cu o cămașă denim cu posibilități de personalizare.
Transportatorii au fost invitați să fie “șerifi pentru o zi” la volanul celor mai performante camioane din Next Generation Scania. Ei au putut să simtă “adrenalina miilor de cai putere” în timpul testelor, iar specialiștii de top ai producătorului suedez le-au oferit toate informațiile dorite despre produsele și serviciile companiei.

Pasionații s-au putut întrece în concursuri de îndemânare cu camionul, recompensate cu premii substanțiale.

Și, pentru că a fost un eveniment pentru întreaga familie, organizatorii au oferit un concert live cu trupa LIFE ON MARS & LAVINIA SATEANU–la violin.

Noi am prins caravana Scania la București, pe 26 mai 2017, dar evenimentul a început la Bacău, pe 28 aprilie.

În drumul spre Capitală, camioanele de ultimă generație au trecut pe la Suceava, pe 5 mai, Cluj-9 mai, Oradea-12 mai, Sibiu-19 mai, Brașov-11 mai și Constanța-23 mai.

Caravana Wild West a pornit apoi spre Craiova, unde este așteptată de transportatori pe 30 mai, Timișoara (7 iunie) și se va încheia “apoteotic” la Arad, unde va sta în perioada 9-11 iunie 2017.

În total, 11 orașe din București au fost alese să se bucure de întâlnirea cu noile camioane și de distracția din Vestul Sălbatic.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.