MERCEDES BENZ A ORGANIZAT COMPETIȚIA NAȚIONALĂ TechMasters 2017 Recomandat

MERCEDES BENZ A ORGANIZAT COMPETIȚIA NAȚIONALĂ TechMasters 2017

Cei mai buni specialiști din domeniul serviciilor post-vânzare Mercedes-Benz din România au participat la TechMasters 2017. Cea de a doua ediție a etapei naționale TechMasters Mercedes-Benz a avut loc la începutul lunii noiembrie. În urma finalei naționale a competiției au fost desemnați cei mai buni 9 specialiști din domeniul serviciilor post-vânzare Mercedes-Benz.

Mercedes-Benz a organizat, în luna noiembrie 2017, cea de-a doua ediție a TechMasters, dedicată desemnării celor mai buni tehnicieni de autoturisme din rețeaua Mercedes-Benz România. Aflată la a doua ediție, competiția a atras cu 28% mai mulţi participanţi față de ediția din 2016.
În acest an, competiția a vizat toate profilele de job din domeniul post-vânzare: tehnicieni de sistem, mentenanță, diagnoză, specialiști piese de schimb, consilieri de service, vopsitori și tinichigii auto.
Mercedes-Benz este un puternic simbol al ingineriei germane, care oferă de peste 130 de ani încredere şi calitate desăvârşită. Motto-ul «The Best or Nothing» funcționează la cele mai înalte standarde datorită specialiştilor din spatele brandului, care livrează cu pasiune servicii ireproşabile clienţilor.
Prin această iniţiativă, Mercedes-Benz dorește să susţină spiritul competitiv și performanţa echipelor post-vânzare din România şi să răsplătească eforturile tehnicienilor și specialiștilor de service.
‘’Ne mândrim cu expertiza ridicată și preocuparea pentru continuă perfecționare a specialiștilor din atelierele Mercedes-Benz din întreaga lume. Acesta este și rolul competiției TechMasters – de a motiva și totodată de a răsplăti specialiștii din spatele brandului pentru excepționala calitate a activității lor”, a declarat Raul Rohan, After-Sales Manager Mercedes-Benz Cars, Mercedes-Benz Romania.
În urma etapelor locale, au fost desemnați 27 de finaliști, care au concurat în finala națională.

Cei mai buni 9 tehnicieni Mercedes-Benz din România, desemnați în urma finalei naționale a Mercedes-Benz TechMasters 2017, sunt:

Cel mai bun consilier de service autoturisme: Alexandru Ungurașu, Țiriac Auto Bacău.
Cel mai bun specialist piese și accesorii autoturisme: Cătălin Cantaragiu, Autoklass Constanța
Cel mai bun tehnician de diagnoză autoturisme: Marius Doga, Autoklass Constanța
Cel mai bun tehnician de mentenanță autoturisme: Alexandru Crăciunică, Autoklass Constanța
Cel mai bun tehnician de sistem grup motopropulsor autoturisme: Florin Sălăjanu, Țiriac Auto Oradea
Cel mai bun tehnician de sistem șasiu autoturisme: Cristian Ana, Auto Schunn Arad
Cel mai bun tehnician de confort/telecomunicații autoturisme: Cristian Radu, Țiriac Auto București
Cel mai bun tehnician tinichigerie: Ionuț Dumitra, Casa Auto Vâlcea
Cel mai bun vopsitor: Cristian Vagner, Autoklass Sibiu.

Primul loc din fiecare specialitate post-vânzare va fi premiat cu un voucher de participare la evenimentul “Off-Road Experience” cu gama SUV Mercedes-Benz, care va fi organizat de Mercedes-Benz România în perioada 8-10 decembrie 2017, dar va putea beneficia și de cursuri gratuite pe parcusul anului 2018.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.