VIDEO Un şofer turc a intrat în coliziune cu un microbuz în care erau 16 persoane Recomandat

VIDEO Un şofer turc a intrat în coliziune cu un microbuz în care erau 16 persoane

Un microbuz în care se aflau 16 persoane s-a ciocnit violent cu un autoturism, duminică, în judeţul Giurgiu.

Având în vedere numărul mare de persoane implicate, la nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de intervenţie. Potrivit IGSU, zece dintre persoanele implicate în accident au fost persoane transportate la spital. Unul dintre răniţi a fost preluat cu elicopterul SMURD. În total, 17 persoane au fost implicate în accident. Potrivit Poliţiei, un şofer turc aflat la volanul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei de mers într-o curbă la dreapta, cel mai probabil din cauza vitezei, şi a intrat în coliziune cu microbuzul în care se aflau şoferul şi 13 pasageri. Printre victime se numără şoferul şi cei 3 ocupanţi ai autoturismului, precum şi 6 persoane din microbuz. Traficul în zonă a fost reluat.

UPDATE- Primele verificări făcute de poliţia judeţeană Giurgiu la locul accidentului arată că un şofer turc aflat la volanul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei de mers într-o curbă la dreapta, cel mai probabil din cauza vitezei, şi a intrat în coliziune cu microbuzul în care se aflau şoferul şi 13 pasageri. Printre victime se numără şoferul şi cei 3 ocupanţi ai autoturismului, precum şi 6 persoane din microbuz. Niciunul dintre şoferi nu consumase alcool. Poliţia a deschis dosar pentru vătămare corporală din culpă. La ora transmiterii acestei ştiri, traficul în zona accidentului, care a fost restricţionat, a fost complet deblocat.

Potrivit IGSU, zece dintre persoanele implicate în accident au fost persoane transportate la spital. Unul dintre răniţi a fost preluat cu elicopterul SMURD.
În total, 17 persoane au fost implicate în accident. Dintre acestea, 13 erau pasageri în microbuz şi patru se aflau în autoturism.


Despre noi

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.