VIDEO Un șofer de camion i-a salvat viața unui alt șofer kamikaze aflat în depășire Recomandat

VIDEO Un șofer de camion i-a salvat viața unui alt șofer kamikaze aflat în depășire

Un bucureștean a fost surprins de camera de bord a unui alt participant la trafic în timp ce executa o manevră extrem de riscantă. Un accident grav a fost evitat deoarece un șofer de TIR a observat intenția respectivului și a încetinit.

De multe ori se întâmplă să dam în trafic de un șofer inconștient, care execută manevre periculoase, chiar dacă acestea îl pun în pericol atât pe le, cât și pe cei din jur. O astfel de situație a fost întâlnită în drumul sau de un șofer, în data de 14 martie 2024.

 Mai precis, este vorba despre un bucureștean care a decis că nu mai poate aștepta în spatele vehiculelor care circula prea încep pentru el. Astfel că, acesta a intrat în depășire, cu toate că din sens opus veneau alte mașini.

Nu se știe exact dacă acesta nu a avut suficientă vizibilitate, sau dacă a estimat greșit timpul pe care îl avea pentru această depășire.

Cert este că, din cauza acestei decizii pripite, bucureșteanul a fost la un pas de un accident extrem de grav. O coliziune cu șoferii de pe celălalt sens de mers a fost evitată în ultima clipă.

Impactul a putut fi evitat deoarece șoferul unui TIR, aflat pe contrasens, a observat situația și a frânat pentru a permite bucureșteanului să revină pe banda sa.


VERSUS SO3E04


STAREA TRANSPORTURILOR - CONSTANTIN ISAC

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.