VIDEO Un șofer de camion care a ucis două persoane în accident scapă cu suspendare Recomandat

VIDEO Un șofer de camion care a ucis două persoane în accident scapă cu suspendare

Bărbatul de 28 de ani a primit o pedeapsă de 2 ani şi 5 luni şi 10 zile de închisoare cu suspendare sub acuzația că a ucis două persoane din Telechiu, pe care le-ar fi strivit cu autocamionul pe care îl conducea. Sentința a fost dată la mai bine de patru ani de la comiterea accidentului și poate fi atacată cu apel.

Accidentul s-a petrecut în seara zilei de 5 noiembrie 2019, puțin după ora 23:00, când Cătălin Florin Pașcalău a plecat cu un transport de 24 de tone de materie primă din plastic din Telechiu spre Miercurea Ciuc. La intersecția unui drum comunal cu șoseaua județeană, bărbatul a fost nevoit ca, din cauza tonajului mare al vehiculului, să se apropie de un cap de pod de pe sensul opus, după care a dat cu spatele pentru a se putea încadra la dreapta, pe banda sa de circulație. Ulterior a susținut că a făcut aceste manevre cu muzica ”dată destul de tare” în cabină și nu a simțit nicio lovitură sau că ar fi trecut peste ceva.

Șoferul a declarat că abia după trei ore și jumătate a fost sunat de polițiști, care i-au spus că ar fi lovit cu camionul două persoane, ale căror cadavre au fost găsite lângă drum, în zona în care făcuse virajul.

Victimele fuseseră descoperite în jurul miezului nopții de un conducător auto, care a anunțat imediat un echipaj de Poliție care trecea chiar atunci prin zonă. Oamenii legii au verificat camera de supraveghere a Primăriei Țețchea, instalată pe un stâlp din apropiere, și au observat că bărbații decedați, de 30, respectiv 35 de ani, veneau de la un bar și se opriseră pe marginea drumului, când ar fi fost loviți de camionul condus de Cătălin Pașcalău, scrie bihon.ro.


IVECO LANSARE BARCELONA


I LOVE DRACULA EP.01

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.