VIDEO. Șofer profesionist, în stare gravă, după un accident pe DE581 Recomandat

VIDEO. Șofer profesionist, în stare gravă, după un accident pe DE581

În localitatea Tutova, pe DE 581, s-a produs în urmă cu aproximativ 3 ore, un grav accident de circulație soldat cu o victimă rănită grav.

Două camioane cu semiremorcă au intrat în coliziune față spate, iar cabina camionului din spate a fost grav avariată, prinzând în interior șoferul.

La fața locului au ajus pompierii militari bârlădeni care au scos șoferul rănit grav și l-au transportat la Spitalul „Elena Beldiman” din Bârlad, unde a fost preluat de cadrele medicale de la CPU, fiind acum în investigație.

Traficul rutier este îngreunat, se circulă pe o singură bandă.

Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială pentru descarcerare grea, o autospecială de stingere echipată cu modul pentru descarcerare/ deblocare, o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate, pentru asigurare măsuri PSI, deblocare, evaluare și acordare prim ajutor, în cazul producerii unui accident rutier pe DE581, în localitatea Tutova, ieșirea spre localitatea Crivești. În accident au fost implicate două autocamioane (TIR-uri) și un autoturism în cele trei autovehicule aflându-se patru persoane.

„La sosirea echipajelor de intervenție au fost găsite cele trei autovehicule avariate (un autocamion încărcat cu cereale a lovit în spate un altul încărcat cu mere, acesta din urmă fiind împins în autoturism), precum și o persoană blocată în autocamion. Victima în cauză a fost deblocată, după evaluare aceasta fiind diagnosticată cu traumatism toracic. Bărbatul, în vârstă de 58 ani a primit primul ajutor, după care a fost transportat la Spitalul Municipal Bârlad. Celelalte trei persoane au fost evaluate medical, au primit primul ajutor, dar au refuzat transportul la o unitate medicală”, a precizat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.


TRANSPORTATORI ÎN CONSTRUCȚII E06


HOLLEMAN AGABARITIC

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.