VIDEO Șofer de camion intră într-o depășire imprudent. Ia o amendă usturătoare Recomandat

VIDEO Șofer de camion intră într-o depășire imprudent. Ia o amendă usturătoare

Un bărbat este cercetat de oamenii legii și riscă să fie privat de dreptul de a conduce pe o perioadă de un an. Acesta în timp de conducea un camion pe traseul Chișinău- Leușeni, fără a se asigura a ieșit la depășire și era cât pe ce să se lovească frontal cu o Mazda condusă de o femeie.

„La 30 martie curent, în jurul orei 20:30, poliția a fost sesizată precum că șoferul unui camion a generat o situație de accident. Acesta a ieșit la depășire pe traseul Chișinău – Leușeni, fără să se asigure, fiind la un pas de a tampona un automobil de marcă Mazda, condus de o femeie.

Șoferița a reușit să evite la limită impactul. În mașină, în calitate de pasageri, se aflau fiica și mama acesteia.

În scurt timp, polițiștii au depistat camionul pe teritoriul unui magazin din raionul Ungheni. Conducătorul auto s-a dovedit a fi cetățean străin, cu vârsta de 45 de ani.

Șoferul a fost documentat pentru încălcarea regulilor de circulație, ceea ce a generat o situaţie de accident, fiindu-i ridicat permisul de conducere. Procesul verbal a fost remis Instanței de Judecată pentru primirea unei decizii conform competenței.

Bărbatul riscă amendă de până la 3 000 de lei și privarea de dreptul de a conduce vehicule până la un an”, se arată în comunicatul emis de Poliția Republicii Moldova.

Video si foto AICI


STAREA TRANSPORTURILOR - RADU DINESCU


VERSUS SO3E04

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.