VIDEO Polonia, îngrozită de hoții care fură din camioanele aflate în mers Recomandat

VIDEO Polonia, îngrozită de hoții care fură din camioanele aflate în mers

De câteva luni, pe drumurile poloneze au loc furturi misterioase. Hoții vizau semiremorcile de camioane. Luau bunurile și dispăreau. Erau evazivi. Nimeni nu știa cum și, cel mai important, când furau. Modus operandi-ul lor tocmai a fost demascat de procurorii naționali și de polițiștii din Silezia Inferioară. Ceea ce au făcut pare de-a dreptul de necrezut.... Dacă nu ar fi fost aceste imagini, poate că ar fi fost încă evazivi!

Valul acestor furturi surprinzătoare a început cu ceva timp în urmă. De regulă, șoferii își dădeau seama că au pierdut o parte din bunuri doar atunci când se opreau la un popas sau la destinația finală. Nimeni nu știa cum a fost posibil acest lucru, deoarece transporturile plecau din parcările de domiciliu sigilate.

 Furturi șocante pe autostrăzi. 

Totul părea să indice că furturile au avut loc în timp ce șoferii se aflau la volan. Cum ar fi fost posibil acest lucru, în condițiile în care camioanele circulau în principal pe drumurile expres, cu viteze destul de mari? Răspunsul a venit în urmă cu câteva zile.

O cameră de luat vederi montată de unul dintre șoferi pe semiremorcă unui camion a înregistrat ceva incredibil. Imaginile au arătat hoți care jefuiau vehicule "în fugă". Acrobațiile lor sunt de-a dreptul înfiorătoare!

Mai întâi, un autoturism s-a apropiat foarte aproape de partea din spate a camionului, al cărui șofer a stins luminile de întâlnire. Când mașina a ajuns chiar lângă semiremorcă și a ieșit din câmpul vizual al șoferului camionului, hoții au intrat în acțiune.

Unul dintre bărbați, în timp ce conducea, ieșea din interiorul autoturismului său printr-un geam deschis și se urca pe capacul motorului. Când mașina se apropia de camion, făptașul smulgea protecția prelatei și apoi intra în semiremorcă", a descris pentru "Fakt" procurorul Karol Borchólski de la biroul de presă al Autorității Naționale de Procuratură modul de operare al bandei.

 Hoții au luat tot ce au putut și apoi au urmat același traseu până la BMW-ul lor, care se afla în spatele camionului cu luminile stinse. Acesta este exact momentul pe care îl putem vedea în imaginile difuzate de poliție.

 Sursa AICI


STAREA TRANSPORTURILOR - RADU DINESCU


VERSUS SO3E04

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.