Un șofer român de camion și-ar fi înjunghiat colega de echipaj. A intervenit poliția Recomandat

Un șofer român de camion și-ar fi înjunghiat colega de echipaj. A intervenit poliția

 O ceartă între un șofer de camion și însoțitoarea sa a dus miercuri după-amiază la o operațiune Cobra într-o parcare din Wörgl, în Tirol (districtul Kufstein). Femeia, însângerată și ușor rănită, a fugit într-un magazin al benzinăriei, iar bărbatul s-a baricadat apoi în camionul său și se crede că s-a rănit singur.

În jurul orei 14.00, femeia s-a trezit brusc plină de sânge în magazinul benzinăriei din zona industrială Wörgl-West. "Înainte de aceasta, a avut loc o altercație fizică între un șofer român de camion și femeia care se crede că era colega sa de echipaj, de asemenea româncă, în zona parcării", a declarat poliția. Un angajat al benzinăriei a dat imediat alarma. Mai multe patrule de poliție, grupul operativ Cobra și Grupul de negociere din vest al Departamentului de Poliție din Tirol s-au deplasat imediat la fața locului.

Un bărbat s-a rănit cu un cuțit

Bărbatul se închisese în camionul său. "În jurul orei 16.00, el a fost în cele din urmă convins de serviciile de urgență să părăsească vehiculul pe cont propriu", a declarat poliția. Cu toate acestea, se pare că el se înjunghiase în piept cu un cuțit imediat înainte și a trebuit să fie transportat cu un elicopter de urgență la spitalul din Innsbruck. Se spune că viața bărbatului este în pericol. "În prezent, sunt în curs de desfășurare investigații suplimentare cu privire la acest incident", explică anchetatorii, potrivit krone


VERSUS S03 E03


STEFAN BANICA JR

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.