Un șofer beat a intrat cu camionul cu remorcă în România Recomandat

Un șofer beat a intrat cu camionul cu remorcă în România

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca au identificat un cetățean ucrainean care conducea un ansamblu rutier, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.  

S-a întâmplat vineri după-amiază, când s-a prezentat pentru a intra în țară un cetățean din Ucraina, în vârstă de 50 de ani, care conducea un camion cu remorcă.

Polițiștii de frontieră au observat că bărbatul emana halenă alcoolică, motiv pentru care au solicitat un echipaj al Secției de Poliție Rurală Ștefănești pentru a fi testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferul a fost informat că urmează să fie însoțit la Serviciul Județean de Medicină Legală Botoșani pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii concentrației de alcool în sânge, însă a refuzat proba.

În prezent, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de probe biologice, la finalizare urmând a se lua măsurile legale care se impun.

 


SCHMITZ OKTOBERFEST 2023


Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.