Au ucis 3 oameni ca să le fure cauciucurile de la camion Recomandat

Au ucis 3 oameni ca să le fure cauciucurile de la camion

Cei trei surferi găsiți morți într-unul dintre cele mai periculoase state mexicane ar fi fost uciși de o bandă de hoți care i-au asasinat ca să le poată lua cauciucurile de la camion.

Rudele au identificat cele trei cadavre găsite într-o fântână izolată, aflată la aproximativ 15 metri adâncime, potrivit Associated Press.

Se pare că hoții i-au ucis pe cei trei turiști - doi australieni și un american - care se aflau într-o excursie de surfing în peninsula Baja din Mexic, pentru a le fura camionul, deoarece le voiau cauciucurile. Apoi ar fi scăpat de cadavre aruncându-le într-o fântână din apropierea coastei.

Fântâna era situată la aproximativ 6 kilometri de locul unde au fost uciși străinii și conținea și un al patrulea cadavru care se afla acolo de mult mai mult timp.

Trei suspecți sunt reținuți în legătură cu acest caz, despre care localnicii au spus că a fost rezolvat mult mai rapid decât disparițiile a mii de mexicani.

Cei trei bărbați se aflau într-o excursie montană și surfing de-a lungul unei porțiuni de coastă, la sud de orașul Ensenada, postând pe rețelele de socializare fotografii idilice cu valuri și plaje izolate, înainte de a dispărea la sfârșitul săptămânii trecute.

Procurorul-șef al statului, María Elena Andrade Ramírez, a descris ceea ce probabil ar fi fost momente de teroare care au pus capăt excursiei fraților Jake și Callum Robinson din Australia și americanului Jack Carter Rhoad.


STAREA TRANSPORTURILOR - RADU DINESCU


VERSUS SO3E04

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.