Un nou contract pentru compania P3

Un nou contract pentru compania P3

Dezvoltatorul pan-european de proprietăţi logistice P3 a semnat un parteneriat cu compania Logistic E van Wijk, furnizor de servicii integrate de transport şi logistică, pentru o suprafaţă de 10.180 mp - spaţiu de depozitare şi 252 mp - spaţiu de birouri în noul depozit 6 din parcul P3 Bucharest, se arată îtnr-un comunicat.

Potrivit comunicatului, spaţiul închiriat reprezintă 75% din dimensiunea totală a depozitului. O echipă de 40 de persoane va avea baza în acest depozit, care va fi utilizat pentru a distribui în medie 15.000 de paleţi pe lună. Noul depozit este durabil din punct de vedere ecologic, respectând cele mai înalte standarde internaţionale, iar acoperişul foloseşte panourile solare pentru a reduce costurile operaţionale.

'Prima noastră întâlnire cu P3 a fost de bun augur, deoarece avem aceeaşi viziune asupra business-ului, suntem la fel de pasionaţi de depozite şi ne dorim un parteneriat pe termen lung pentru dezvoltarea ambelor companii. Astăzi începem un nou drum în această echipă şi suntem încrezători că vom fi mult mai puternici împreună şi că le vom putea livra clienţilor noştri tot ce le promitem. Pe lângă inaugurarea acestei noi clădiri, sărbătorim şi a 25-a aniversare în România şi 10 ani de prezenţă pe piaţa din Bucureşti', a declarat Tudor Iuga, Branch manager, Logistic E van Wijk.

Logistic E van Wijk este un furnizor european de servicii integrate de transport şi logistică cu filiale în România, Olanda, Ucraina şi Polonia. Grupul E van Wijk dispune de o flotă de peste 350 de camioane, care acoperă principalele pieţe din Europa şi generează o cifră de afaceri consolidată de peste 80 milioane de Euro. Logistic E van Wijk România are 370 de angajaţi, 185 de camioane Euro 5 şi Euro 6, 20.000 mp de spaţii de depozitare în Bucureşti, Cluj-Napoca şi Arad, şi certificări ISO 9001, 14001, 22000.

P3 are, în acest moment, un total de 305.000 mp în 11 depozite în parcul P3 Bucharest. P3 a finalizat recent trei noi clădiri în parcul P3 Bucharest şi, de asemenea, plănuieşte să se extindă atât în Bucureşti, cât şi în centrul şi vestul ţării.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.