Un criminal a evadat și s-a dat șofer de camion. „Am făcut atac de panică” Recomandat

Un criminal a evadat și s-a dat șofer de camion. „Am făcut atac de panică”

Criminalul evadat, marţi, la București, și prins în zorii zilei de miercuri la Oradea, s-a dat drept şofer de TIR cu maşina defectă şi a traversat ţara cu autostopul. Cel care i-a ajutat pe poliţişti să-l prindă este chiar şofer de camion, pe care evadatul l-a abordat ca să-l ducă până în Satu Mare.

În Cluj, luat de o şoferiţă

Meszaroş a reuşit să evadeze, marţi după-amiaza, din ambulanța care îl ducea la o unitate medicală pentru o consultație. El a ajuns în localitatea Floreşti, din judeţul Cluj, în noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 1.00, iar de acolo şi până la Gilău a fost transportat de o şoferiţă care a aflat abia miercuri, de la poliţişti, cine i-a fost pasager.

„A fost sunată la locul de muncă, au întrebat-o despre pasager. Atunci a aflat pe cine a transportat şi a avut un atac de panică. Fusese singură cu el în maşină", au povestit sursele Adevarul.ro

Evadatul a fost prins şi depus la Penitenciarul Oradea. El a uzat de dreptul la tăcere, refuzând să dea vreo declaraţie. Meszaros este anchetat acum, din spatele gratiilor, pentru evadare, infracţiune pedepsită cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani.

Totodată, Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) a anunțat. miercuri dimineața, că va declanșa o procedură disciplinară, în urma căreia se vor dispune măsurile legale, după ce marți condamnatul pentru omor a evadat în timp ce aștepta într-o ambulanță pentru a fi supus unui control medical în Bucureşti.

Poliţiştii încearcă, acum, să refacă întregul traseu parcurs de Meszaros Zsombor, din momentul în care a evadat, marţi, 9 aprilie, în timp ce se afla sub escortă, şi până când a fost prins.

Într-o declarație făcută miercuri pe această temă, chestorul Bogdan Despescu, secretar de stat în Ministerul de Interne, a spus că, deocamdată, nu sunt informații care să ateste că acesta ar fi fost ajutat să ajungă la Oradea, şi nici că plănuia să plece din ţară.



STAREA TRANSPORTURILOR - RADU DINESCU


VERSUS SO3E04

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.