Un copil de 9 ani, acroşat de un microbuz de transport elevi Recomandat

Un copil de 9 ani, acroşat de un microbuz de transport elevi

Un copil în vârstă de 9 ani a fost accidentat în comuna Brebeni, vineri, de un microbuz de transport elevi, el fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

Surse judiciare au precizat pentru AGERPRES că accidentul a avut loc după ce minorul ar fi coborât din microbuz împreună cu alţi elevi şi se afla în spatele autovehiculului. Şoferul ar fi efectuat o manevră de mers înapoi, iar copilul a fost acroşat de microbuzul şcolar.

"La data de 12 aprilie 2024, în jurul orei 12:30, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe strada Teiuş, din comuna Brebeni, judeţul Olt. La faţa locului, s-au deplasat poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Slatina. Din primele verificări, poliţiştii au constatat faptul că, un bărbat de 58 de ani, din comuna Brebeni, judeţul Olt, în timp ce conducea un microbuz de transport elevi ar fi acroşat un pieton, respectiv un minor în vârstă de 9 ani, din aceeaşi localitate.În urma evenimentului rutier, minorul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina", au precizat reprezentanţii IPJ Olt.

Şoferul microbuzului a fost testat cu aparatul etilotest, reieşind că nu consumase alcool.

Poliţiştii efectuează în acest caz cercetări pentru vătămare corporală din culpă.


STAREA TRANSPORTURILOR - RADU DINESCU


VERSUS SO3E04

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.