Un camion cu carcase de porc a ars complet. Autostrada a fost blocată Recomandat

Un camion cu carcase de porc a ars complet. Autostrada a fost blocată

Autostrada germană A8 a fost complet închisă cea mai mare parte a zilei de sâmbătă, după un accident în apropiere de Adelsried. O remorcă frigorifică încărcată cu 20 de tone de carne de vită a ars complet, relatează cotidianul regional Augsburger Allgemeine.

Ambuteiaj de un kilometru în prima zi de vacanță în Germania: un camion încărcat cu 20 de tone de carne de vită a ars complet. Din cauza fumului puternic, autostrada a trebuit să fie complet închisă pe ambele sensuri. Accidentul a avut loc în jurul orei 11:00, pe direcția Stuttgart. Închiderea a fost în cele din urmă ridicată la ora 21:00 și traficul a fost din nou fluid. Motivul pentru închiderea completă care a ținut ore în șir a fost încărcătura din camion. Recuperarea hălcilor de carne nu a fost ușoară.

Camionul era încărcat cu aproximativ 200 de bucăți de carne de vită, fiecare cântărind aproximativ 200 de kilograme. Unele dintre jumătățile de carne de vită au trebuit să fie scoase individual din remorca arsă, cu o macara, pentru ca apoi să poată fi eliminate profesional, a explicat un purtător de cuvânt al companiei de exploatare a autostrăzilor Pansuevia, într-un interviu pentru sursa citată. (libertatea.ro)


SCHMITZ OKTOBERFEST 2023


AIC DEALER OTOKAR

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.