Un camion cu 10 tone de cauciucuri uzate din Germania oprit de vameși Recomandat

Un camion cu 10 tone de cauciucuri uzate din Germania oprit de vameși

Un camion încărcat cu 10 tone de cauciucuri a fost oprit, miercuri dimineață, la intrarea în țară. Automarfarul cu anvelopele second-hand venea din Germania, era condus de un șofer român și urma să ajungă la o firmă din Suceava. Pentru că transportul nu îndeplinea condițiile legale, polițiștii de frontieră au decis să-l întoarcă din drum.

S-a întâmplat miercuri dimineața, în jurul orei 09:00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare. "S-a prezentat pentru efectuarea formalităților pe sensul de intrarea în România un cetățean român, în vârstă de 35 de ani, domiciliat în județul Suceava. Acesta conducea un automarfar cu semiremorcă, ambele înmatriculate în România, cu care transporta articole second-hand (anvelope uzate) provenite din Germania. Marfa urma să ajungă la o firmă din judeţul Suceava", au transmis reprezentanții Poliției de Frontieră.

Pentru că aveau suspiciuni vizavi de legalitatea transportului, polițiștii de frontieră au cerut sprijin Gărzii de Mediu. "Existând suspiciuni cu privire la legalitatea acestui transport de articole, a fost solicitat sprijin autorizat reprezentanților Gărzii Naționale de Mediu - Comisariatului Județean Satu Mare, care au stabilit că bunurile transportate - în total 9.800 kilograme - nu pot intra pe teritoriul României, întrucât nu sunt îndeplinite condițiile legale (transportul nu este înregistrat în aplicația ROAFM)", se arată în comunicatul ITPF Sighetu-Marmației. Drept urmare, autoritățile de control au dispus nepermiterea intrării pe teritoriul României a bunurilor transportate, acestea fiind înapoiate pe teritoriul maghiar.


VERSUS S03E01


CAMION FEST CEFIN 2023
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.