Un camion a luat foc lângă o benzinărie Recomandat

Un camion a luat foc lângă o benzinărie

Pompierii timişeni au intervenit, luni după-amiaza, în urma producerii unui accident rutier pe autostrada A1, la kilometrul 428, în incinta unei benzinării din zona localităţii Margina, în incident fiind implicat un autotren care a lovit totemul publicitar al benzinăriei.

În urma evenimentului s-a produs un incendiu la autotren, anunţă Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Timiş.

Potrivit primelor informaţii transmise de la faţa locului, în autotrenul care transporta rulote se afla doar conducătorul, care s-a autoevacuat şi a fost preluat de ambulanţa SAJ, în stare conştienţă.

Începând cu ora 16,41 s-a dispus activarea Grupei Operative la nivelul Inspectoratului. Au fost alocate forţe şi mijloace din cadrul a cinci subunităţi de intervenţie: doi ofiţeri şi 32 de subofiţeri, cu două autospeciale de serviciu, şase autospeciale de stingere, o autocisternă de 30.000 l, o autospecială de descarcerare mică, o autospecială de primă intervenţie şi comandă, precizează informarea transmisă de ISU Timiş.

Incendiul a fost lichidat şi se acţionează pentru înlăturarea tuturor efectelor negative. În benzinărie nu sunt raportate probleme, mai menţionează sursa citată.


VERSUS S03E01


CAMION FEST CEFIN 2023
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.