Un camion a fost cuprins de flăcări pe DN 13 Recomandat

Un camion a fost cuprins de flăcări pe DN 13

Semiremorca unui autocamion care circula spre municipiul Brașov a fost cuprinsă de flăcări, marți seară, pe un drum național din județul Brașov.

CAMION INCENDIAT

Traficul rutier  a fost oprit, miercuri dimineaţă, pe DN 13, în zona localităţii Buneşti, judeţul Braşov, pentru tractarea camionului care a luat foc în cursul nopţii.

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul este oprit aproximativ 30 de minute pe DN 13 Braşov – Sighişoara, la kilometrul 81+200 metri, în zona localităţii Buneşti, judeţul Braşov, pentru efectuarea manevrelor de tractare a remorcii unui ansamblu auto distruse în urma unui incendiu produs în cursul nopţii”, a transmis, miercuri dimineaţă, Centrul Infotrafic.

Marţi seară, pe DN 13, în judeţul Braşov, un incendiu a izbucnit la remorca unui camion. În urma incidentului, nu au fost persoane rănite.

Se fac cercetări pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea incendiului.

„Cu puțin timp în urmă, pe DN 13, la intrare în localitatea Bunești dinspre Sighișoara, un incendiu s-a manifestat la semiremorca unui autocamion care circula spre municipiul Brașov. Incidentul nu s-a soldat cu victime. Polițiștii se află la fața locului și desfășoară activități pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea incendiului. Momentan traficul este blocat pe ambele sensuri urmând ca, după stingere incendiului și îndepărtarea autovehiculului de pe partea carosabilă, să se reia în integralitate”, a precizat IPJ Brașov.


VERSUS S03E01


CAMION FEST CEFIN 2023

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.