Șoferul profesionist care a supraviețuit unei ciocniri între două camioane, în stare gravă Recomandat

Șoferul profesionist care a supraviețuit unei ciocniri între două camioane, în stare gravă

Şoferul de TIR în vârstă de 52 de ani care în noaptea de luni spre marţi a provocat teribilul accident rutier pe DN 1, în localitatea Tinăud, în urma căruia alt șofer de TIR a murit, este în stare gravă, având traumatisme la nivelul întregului corp.

Potrivit şefului UPU - SMURD Bihor, dr. Hadrian Borcea, bărbatul a fost internat la secţia de Terapie Intensivă din Spitalul Clinic Județean de Urgență Bihor.

"Starea pacientului era foarte gravă. Prezintă traumatisme la mai multe niveluri - cap, torace, membre inferioare”, a declarat dr. Borcea marți, pentru BIHOREANUL.

După cum se știe, şoferul în vârstă de 52 ani, din Ploiești, se îndrepta spre Oradea la volanul unui TIR cu semiremorcă. Din cauze deocamdată necunoscute, acesta a lovit o insulă de calmare a traficului, a intrat pe sensul opus şi a izbit un alt autocamion, condus, înspre Cluj Napoca, de un şofer de 40 de ani din Borşa, judeţul Maramureș.

Accidentul rutier s-a produs în jurul orei 2.00, în Tinăud, ambii șoferi rămânând încarcerați în urma evenimentului.

Sosit la faţa locului, echipajul de descarcerare a reuşit să evacueze cele două victime şi le-a predat medicilor, însă, în pofida manevrelor de resuscitare efectuate, şoferul din Maramureş a murit în drum spre spital.

Din primele verificări, poliţiştii rutieri au stabilit că șoferul care a provocat accidentul „prezenta o concentrație alcoolică de 0,05 mg/l alcool pur în aerul expirat”, drept care i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Cercetările, pornite pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, sunt continuate la Compartimentul Rutier Aleşd, sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Aleşd. (ebihoreanul.ro)


bratu swinger


VERSUS S03 E03

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.