Șofer român de camion, arestat. Trăgea cu arma după un coleg în Germania Recomandat

Șofer român de  camion, arestat. Trăgea cu arma după un coleg în Germania

În ianuarie au fost trase focuri de armă asupra unui camion pe autostrada A7 în apropierea localității germane Niederaula, landul Hessa, iar poliția l-a arestat luni, 12 februarie, pe un bărbat în vârstă de 43 de ani, cetățean român.

Din fericire, șoferul implicat în incidentul din 23 ianuarie a scăpat nevătămat. În acest context, Procuratura din Fulda și Poliția Judiciară din Bad Hersfeld au efectuat în ultimele săptămâni investigații intense, informează poliția într-un comunicat de presă.

O parte a investigației a fost constituită dintr-o căutare publică extinsă și direcționată – în special în rândul șoferilor de camion – care a oferit în cele din urmă informațiile decisive. Ulterior, a fost identificat camionul albastru pe care îl căutau polițiștii, din care s-au tras focurile de armă, și șoferul vinovat.

Arestare după focuri trase pe A7 – Tentativă de omor
O echipă de operațiuni speciale l-a arestat pe bărbat luni seară, 12 februarie, în Saxonia Inferioară, lângă Oldenburg. În camionul în cauză anchetatorii au găsit și au confiscat un pistol cu ​​gaz sub presiune, o cantitate mare de muniție, bile din oțel, o praștie cu ​​pietre din bazalt și o macetă.

Suspectul a fost dus în fața judecătorului de la Tribunalul districtual din Bad Hersfeld marți seara,13 februarie. Acesta a emis împotriva românului de 43 de ani un mandat de arestare pentru suspiciune puternică de tentativă de omor. Acesta a fost transferat într-o unitate corecțională din landul Hessa. Cercetările Poliției penale din Bad Hersfeld și ale Parchetului din Fulda sunt în derulare.


bratu swinger


VERSUS S03 E03

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.