Șofer român de camion a ars de viu în cabină după un carambol cu alte două camioane Recomandat

Șofer român de camion a ars de viu în cabină după un carambol cu alte două camioane

Un accident rutier fatal a avut loc joi după-amiază târziu, în jurul orei 17:15, pe banda dreaptă a A7, la scurt timp în spatele benzinăriei Uttrichshausen și a zonei de servicii. În accidentul rutier au fost implicate trei camioane. Toate cele trei camioane circulau pe A7 venind de la Fulda în direcția Würzburg.

 

Din cauza unui șantier de construcții pe A7 în zona kilometrilor 587-597, a existat un blocaj de trafic din zona Grenzwaldbrücke (actualizare 7 a.m.).

 Conform cunoștințelor actuale, un croat de 35 de ani și un ucrainean de 40 de ani au fost nevoiți să-și oprească remorcile tractorului din cauza restanțelor de pe banda dreaptă. Un român de 29 de ani care conducea în spate a recunoscut sfârșitul blocajului de trafic prea târziu și a lovit remorca ucraineanului de 40 de ani. Imediat după coliziune, camionul românului de 29 de ani și remorca ucraineanului de 40 de ani au luat foc. Românul în vârstă de 29 de ani a murit în cabina șoferului și a putut fi recuperat din vehicul doar după ce accidentul a fost înregistrat de salvatori. Impactul a împins, de asemenea, camionul ucraineanului de 40 de ani pe camionul croatului de 35 de ani. Ucraineanul în vârstă de 40 de ani a fost rănit ușor și tratat la fața locului de un echipaj RTW. Croatul în vârstă de 35 de ani nu a fost rănit.
 
Pe larg AICI
Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.