Șofer român căra două case cu un camion în Germania

Șofer român căra două case cu un camion în Germania

Polițiștii au oprit în trafic un român pe o autostradă din Germania. Acesta reprezenta un pericol real pentru circulație din cauza încărcăturii.

Căra două case cu TIR-ul din Olanda spre România. Dar nu erau respectate condițiile de siguranță. Polițiștii au descoperit că se putea rupe oricând chingile deoarece acestea erau foarte uzate.

 

Întreaga scenă s-a petrecut pe 18 aprilie, pe Auostrada A3 Frankfurt. Era ora 13.15 câd polițiștii de la Autostrăzi l-au oprit în trafic pe român, în apropiere de Königsforst și l-au scos din trafic.

Avea pe remorcă două case mobile care se clătinau puternic la trecerea de pe o bandă pe alta. De asemenea, se părea că încărcătura transportată depășea semnificativ marginile remorcii.

În urma verificărilor ulterioare a tractorului și a remorcii, experții din grupul pentru sarcini grele au descoperit că cele două case mobile au fost asigurate cu curele de tensionare foarte poroase și „uzate”.

 În plus, șoferul, care se deplasa din Olanda spre România, a prezentat doar permisiunea de a transporta o unitate de locuit în loc de două. Serviciile de urgență i-au interzis apoi rapid șoferului profesionist să-și continue călătoria.

Pe lângă mai multe infracțiuni administrative, inclusiv din cauza asigurării inadecvate a încărcăturii, oficialii au inițiat proceduri de confiscare a bunurilor împotriva proprietarului tractorului și semiremorcii.


STAREA TRANSPORTURILOR - RADU DINESCU


VERSUS SO3E04

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.