Şofer profesionist, în cătușe după accidentul de la Jilava Recomandat

Şofer profesionist, în cătușe după accidentul de la Jilava

Un șofer profesionist a intrat în stare de șoc și a fost încătușat de polițiști imediat după accidentul cu un mort din Jilava, din dimineața zilei de sâmbătă, 6 aprilie 2019.

O autoutilitară cu muncitori a fost proiectată în două autocamioane aflate într-o parcare și șoferul profesionist, evident tulburat după accidentul în care și-a pierdut viața o persoană, a început să țipe și să își strige părinții.
În cele din urmă, pentru a-l calma, polițiștii au fost nevoiți să-l pună la pământ și să-l încătușeze. Chiar și în acele momente, șoferul nu realizează ce se întâmplă și continue să-și strige părinții.
Un om a murit, iar alţi opt au fost răniţi, din care şase foarte grav, după ce o autoutilitară a fost proiectată în două camioane parcate, la ieşirea din Jilava spre localitatea 1 Decembrie. În autoutilitară se aflau mai mulți muncitori care mergeau la serviciu.
Conform martorilor, şoferul unui autoturism, care mergea paralel cu autoutilitara, nu a văzut că şoferul acesteia voia să vireze la stânga, a intrat în plin în ea şi a aruncat-o violent în cele două TIR-uri.
Răniţii au fost transportaţi de urgenţă la spital.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.