Șofer la spital după impactul cu un camion

Șofer la spital după impactul cu un camion
Accident cu o victimă încarcerată, joi, la Moșnița Nouă. Un șofer de autoturism a lovit un TIR, care mai apoi a intrat într-o autoutilitară. În urma impactului, șoferul autoturismului a rămas încarcerat și a fost transportat ulterior la spital pentru îngrijiri medicale. Polițiștii au deschis un dosar penal.
 

Accidentul a avut loc joi, în jurul orei 16:11, pe DJ 692, în Moșnița Nouă. Potrivit polițiștilor, un bărbat, în vârstă de 28 de ani, a condus un autoturism pe DJ 692 dinspre localitatea Moșnița Nouă înspre Albina, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu un autotren condus de către un bărbat, în vârstă de 60 de ani, care se deplasa pe sensul opus de mers, ulterior acesta din urmă fiind lovit din spate de o autoutilitară condusă de către un bărbat de 26 de ani.

La fața locului au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului 1 Timișoara cu o autospecială de primă intervenție si comandă, o autospecială de descarcerare și o autospecială de stingere, precum și două ambulanțe SAJ, dintre care una cu medic.

În urma impactului, conducătorul auto, în vârstă de 28 de ani, a fost rănit, fiind transportat la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

Ceilalți doi conducători nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Polițiștii de la rutieră s-au deplasat la fața locului și au deschis acum, conform procedurilor, un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. (ebihoreanul)


STAREA TRANSPORTURILOR - CONSTANTIN ISAC


bratu swinger

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.