Șofer francez de camion: a lovit doi polițiști, unul a murit. A circulat supraîncărcat și a fost violent în trafic Recomandat

Șofer francez de camion: a lovit doi polițiști, unul a murit. A circulat supraîncărcat și a fost violent în trafic

Poliția a oferit procuraturii o imagine de ansamblu completă a incidentelor în care a fost implicat șoferul de camion Willem M. (46) înainte de a-l ucide pe ofițerul de poliție cu motociclete Arno de Korte la 7 iulie anul trecut.

Șoferul de  camion are la activ o listă impresionantă de incidente în trafic.

Șoferuld de camion M. a intrat cu mașina în ofițerul de poliție în vârstă de 47 de ani de pe Waalhavenweg din Rotterdam. De Korte îi făcuse semn să oprească pentru că M. trecuse pe roșu. Polițistul motociclist ar fi fost târât la sute de metri după ciocnire și nu a supraviețuit. Șoferul de camion a mers mai departe după ciocnire. Procuratura îl trimite în judecată sub suspiciunea de omor. 

Comisia de anchetă, condusă de fostul procuror național Koos Spee, a găsit o serie de incidente în care șoferul M. a fost implicat la 1 octombrie 2015. La acel moment, șoferul M a lovit tot un polițist tot pe motocicletă. A fost grav rănit. În anii de după, M. a acționat în mod repetat într-o manieră foarte intimidantă față de poliție, potrivit comisiei. A fost amendat pentru insulte și amenzi multiple, pentru conducerea unui camion supraîncărcat. În 2020, M. a fost implicat într-un accident în care a murit o femeie de 79 de ani. Acest incident nu a dus la un dosar penal.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.