Șofer beat s-a urcat la volanul camionului. Conducea în zig-zag pe DN1 Recomandat

Șofer beat s-a urcat la volanul camionului. Conducea în zig-zag pe DN1

Peste 130 de șoferi au fost prinși în doar 24 de ore în Bihor că nu respectă legea privind circulația rutieră. Dintre aceștia, un bărbat de 51 de ani din Oradea a fost reținut vreme de 24 de ore după ce a fost prins că șofa beat (avea 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat). Un alt șofer a fost oprit pe DN1 după un apel la 112, prin care se sesiza faptul că acesta conduce haotic un TIR. Și acel șofer băuse, au constatat polițiștii.

„Vineri, 29 septembrie a.c., în urma administrării probatoriului, polițiștii Serviciului Rutier Bihor au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor față de un bărbat de 51 de ani, din municipiul Oradea, bănuit de săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice”, se arată într-un comunicat trimis de Poliția Bihor.

Persoana în cauză a fost oprită în noaptea de joi spre vineri, la ora 23.46, pe strada Salciei din Oradea, în urma testării constatându-se că avea o concentrație alcoolică de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat. „Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii Serviciului Rutier Bihor continuă cercetările în cauză sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea”, se arată în informare.

Totodată, joi seara, la ora 18.20, polițiștii din cadrul Poliției orașului Aleșd au fost sesizați, în urma unui apel primit la 112, că un autotren circulă neregulamentar pe direcția Oșorhei – Aleșd. Și șoferul de TIR consumase alcool.

„Polițiștii Compartimentului Rutier Aleșd au procedat la oprirea vehicului în trafic, pe D.N.1, în localitatea Lugașu de Jos, județul Bihor. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că vehiculul, un autotren cu semiremorcă, era condus de un bărbat de 48 de ani, din comuna Șura Mare, județul Sibiu. În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că bărbatul care conducea autotrenul prezenta o concentrație alcoolică de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat”, transmit polițiștii. Și acestuia i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și i s-a deschis dosar penal.


VERSUS S03E01


CAMION FEST CEFIN 2023
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.