Șef de la Drumuri și Poduri, cercetat penal. Și-a falsificat o diplomă de școală Recomandat

Șef de la Drumuri și Poduri, cercetat penal. Și-a falsificat o diplomă de școală

Directorul general regional al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Craiova, Bogdan Bratu, este cercetat pentru înșelăciune după ce și-ar fi falsificat diplomele de studii.

Procurorii Parchetului General efectuează vineri, 23 aprilie, trei percheziţii domiciliare în judeţele Giurgiu şi Dolj, într-un dosar penal în care se fac cercetări privind săvârşirea infracţiunii de înşelăciune de către o persoană cu funcţie de conducere în cadrul unei companii de interes strategic naţional.

"Obiectul cercetărilor îl constituie inducerea şi menţinerea în eroare a instituţiei, prin depunerea la dosarul de angajare a unor documente de studii falsificate şi care ulterior au fost desfiinţate de către instanţele judecătoreşti competente.

Prejudiciul reclamat până în prezent este de aproximativ 985.000 de lei, reprezentând indemnizaţiile brute încasate de la angajator, urmând a fi completat şi stabilit în funcţie de întregul material probator ce se va administra în cauză. Acţiunea beneficiază de sprijinul IGPR - Direcţia de Investigare a Criminalităţii Economice", se arată într-un comunicat de presă al Parchetului General.

Bogdan Bratu: management la ASE, drept la Hyperion
Conform CV-ului postat pe site-ul DRDP Craiova, Bogdan Bratu a făcut liceul la Grupul Şcolar "Miron Nicolescu" din Giurgiu, obţinând în 1997 o diplomă de bacalaureat.

Ulterior, a urmat cursurile a două facultăţi. Are o diplomă de economist la Facultatea de Management din cadrul ASE (2009), precum şi o diplomă în Drept, obţinută în 2016 la Universitatea Hyperion din Bucureşti.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.