S-a îmbătat, s-a urcat la volan și a ajuns într-un camion Recomandat

S-a îmbătat, s-a urcat la volan și a ajuns într-un camion

Polițiștii din Victoria au dat curs sesizării unui localnic care reclama faptul că mașina sa a fost avariată. Bărbatul a fost surprins să afle că autorul faptei este chiar fiul său.

„Cercetările pe care polițiștii le-au efectuat imediat după primirea sesizării, au arătat că, la aceeași dată, respectiv 23 septembrie, fiul deținătorului auto, a sustras cheile vehiculului și l-a condus pe străzile din orașul Victoria, deși asascesta nu este posesor de permis de conducere. În timpul conducerii, tânărul a pierdut controlul asupra direcției de mers și a lovit un autocamion ce se afla parcat, căruia i-a provocat avarii. După producerea incidentului, conducătorul auto a revenit cu vehiculul în locul de unde l-a sustras și l-a parcat într-o altă pozție, fapt ce i-a creat deținătorului suspiciunea că acesta a fost condus de către o altă persoană.

La testarea efectuată cu aparatul etilotest a conducătorului auto, polițiștii au stabilit că tânărul care a sustras vehiculul se afla sub influența alcoolului, având o valoare a alcoolemiei de 0,62 mg/l în aerul expirat“ comunică agentul șef de poliție Daniel Zontea, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.


Polițiștii au întocmit dosar penal și au dispus măsura reținerii conducătorului auto pentru o perioadă de 24 de ore și introducerea acestuia în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J Brașov.


VERSUS S03E01


CAMION FEST CEFIN 2023
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.